—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

COMENZI SI INFORMATII: 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela).

Confectionarea se face la dimensiunile solicitate de dvs. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului. Mai jos puteti vedea materialele!

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

Varianta de montare prin lipire este posibila in functie de conditiile suprafetei pe care se monteaza. Aceste conditii se evalueaza de personalul nostru in momentul in care se fac masuratorile(daca masuratorile si montajul se efectueaza de catre noi sau de catre client, pe propria raspundere(in cazul in care masuratorile si montajul se efectueaza de client). In cazul in care prinderea prin lipire nu este posibila, se pune cate un surub la fiecare suport(suportii folositi pentru prinderea prin lipire au prevazute gauri pentru suruburi, deci nu este nevoie de alti suporti).    Puteti comanda intr-unul din magazinele noastre sau telefonic la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela) si venim la dvs. acasa cu mostre de materiale. La acest tip de roleta, prin manevrarea snurului cu bile, materialul textil ruleaza in sus si in jos liber, fara ghidaje laterale. Daca doriti ca materialul sa nu ruleze liber, puteti alege varianta Rolete Simple cu Ghidaj sau Rolete Casetate cu Ghidaj.

Diverse materiale textile- inclusiv BLACKOUT(prin care nu trece lumina) si SOLAR PROTECT(cu strat exterior metalizat care reflecta razele soarelui) sau BAMBUS .

Mai jos puteti vedea o gama larga de modele si culori, precum si cateva exemple de pret(SUNT DOAR CATEVA EXEMPLE, NOI REALIZAM ORICE DIMENSIUNE DORITA DE CLIENT). Preturile incep de la 60 lei/mp.(completa, cu mecanism, cu toate accesoriile). Pretul include TVA. Pentru o roleta cu dimensiunile LATIME=0,70 M si INALTIME=1,10 M (dimensiunile obisnuite ale unei ferestre) pretul este 0,70 X 1,10 X 60 = 46 lei. Pentru acest exemplu a fost ales materialul textil cu pretul cel mai mic.

Roletele se pot fixa pe ferestre cu banda dublu-adeziva, fara gaurirea tamplariei(a ferestrei).

INFO: 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela).

ROLETELE TEXTILE PENTRU FERESTRE SUNT FOLOSITE DIN CE IN CE MAI MULT IN ULTIMA PERIOADA DATORITA ASPECTULUI PLACUT PE CARE-L CONFERA INCAPERILOR. FOARTE MULTI DESIGNERI DE INTERIOR PREFERA SA FOLOSEASCA ROLETELE IN DETRIMENTAL JALUZELELOR VERTICALE SAU ORIZONTALE.

RULOURILE , CUM LI SE MAI SPUNE, POT FI DE CULORI SI FORME DIFERITE CU ROLUL DE A FILTRA LUMINA CREAND UN AMBIENT PLACUT. DE ASEMENEA POT FI CASETATE SAU NECASETATE, SIMPLE SAU DUBLE.

MATERIALELE TEXTILE FOLOSITE POT FI SEMITRANSPARENTE SAU OPACE (CAUCIUCATE).

MONTAJUL – SE POATE REALIZA DIRECT PE FEREASTRA SAU DIRECT PE TAVAN.

ACTIONAREA MANUALA CU SNUR SAU ARC, OPTIONAL SE POT MONTA SINE DE GHIDAJ PE LATERAL , CASETA DE PROTECTIE, MAGNET LA BAZA (ASTFEL ROLETA RAMANE FIXA IN CAZUL DESCHIDERII GEAMULUI).

AVANTAJE:

 • PROTECTIE SOLARA SPORITA;
 • PROTECTIE VIZUALA;
 • IZOLARE TERMICA;
 • USOR DE INTRETINUT;
 • USOR DE UTILIZAT;
 • DESIGN PLACUT.

Pentru productia roletelor folosim urmatoarele categorii de materiale :

 • Semitransparente , sunt tesaturile clasice care permit patrunderea luminii in incapere.
 • Materiale cu un grad ridicat de opacitate, sunt tesaturile care opresc aproape in totalitate pantrunderea luminii in incapere.
 • Materiale de tip black out, sunt tesaturi ce opresc complet patrunderea luminii in spatiul in care au fost instalate.
 • Materiale de tip black out cu folie argintie pe partea exterioara . Acest tip de tesatura opreste complet patrunderea luminii iar folia argintie de pe spatele materialului are rolul de a reflecta razele soarelui si a a opri patrundera caldurii in incapere.
 • Materiale ale caror tesaturi imita bambusul.

Roletele textile pot fi montate pe tamplaria geamului sau pe perete.

Material semiopac tip 1. Pret: 94 lei/mp.

Material semiopac tip 2. Pret: 108 lei/mp.

Material semiopac tip 3. Pret: 130 lei/mp.

Material blackout silver(cu protrectie solara) Pret: 132 lei/mp.

Material blackout cauciucat. Pret: 132 lei/mp.

Material semiopac tip 4 Pret 138 lei/mp.

Material semiopac tip 5. Pret 165 lei/mp.

Material tip rustik. Pret: 176 lei/mp.

Material tip bambus. Pret: 176 lei/mp.

Material semiopac tip 6. Pret: 209 lei/mp.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
10 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Condescu Denisa
Condescu Denisa
aprilie 13, 2018 4:55 pm

Bună seara. Aș dori să comand rolete textile . Poate veni cineva să preia comanda? Locuiesc în București, sos.Colentina. Mulțumesc anticipat.

Amariucai Alexandru
Amariucai Alexandru
octombrie 30, 2018 7:58 am

Bună ziua. Aș dori să comand rolete textile . Imi puteti preciza un nume/telefon de contact pentru a stabili detalii si a prelua comanda? Locuiesc în București, zona rond Baba Novac. Mulțumesc anticipat.

Iasensky Danut Petrica
Iasensky Danut Petrica
decembrie 26, 2018 6:25 am

Buna ziua.As dori sa stiu si eu un pret,la 3 rolete cu dimensiunea de 123cm/50cm Material blackout silver(cu protrectie solara) Cod BKS 017-1.Multumesc

PATRASCU LIVIA
PATRASCU LIVIA
martie 23, 2019 4:06 am

Buna ziua. Doresc un rulou textil pentru un geam de bucatarie

Stefan
Stefan
august 4, 2019 3:54 pm

Buna seara, as dori o oferta pentru o casa in Constanta,

10
0
Would love your thoughts, please comment.x