Confectionam rolete personalizate avand imprimata imaginea pe care o doriti dvs. De exemplu: o fotografie cu copilul/sotul/sotia dvs., un peisaj preferat, masina preferata, etc. Pretul estimativ este de 120 lei/mp.

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

COMENZI SI INFORMATII:  0759800400(Adriana) 0759800300(Gina), 0747022709(Daniela)

Confectionarea se face la dimensiunile solicitate de dvs. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului.

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul. 

Puteti comanda intr-unul din magazinele noastre sau telefonic la 0747022709 si venim la dvs. acasa cu mostre de materiale. La acest tip de roleta, prin manevrarea snurului cu bile, materialul textil ruleaza in sus si in jos liber, fara ghidaje laterale. Daca doriti ca materialul sa nu ruleze liber, puteti alege varianta Rolete Simple cu Ghidaj sau Rolete Casetate cu Ghidaj.

Diverse materiale textile- inclusiv BLACKOUT(prin care nu trece lumina) si SOLAR PROTECT(cu strat exterior metalizat care reflecta razele soarelui) sau BAMBUS .

Mecanismele pot fi albe, maron sau gri.