Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii SC Insula-de-rulouri-exterioare.ro denumită în continuare Insula-de-rulouri-exterioare.ro.

Site-ul https://www.insula-de-rulouri-exterioare.ro este administrat deInsula-de-rulouri-exterioare.ro si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.insula-de-rulouri-exterioare.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Insula-de-rulouri-exterioare.ro.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Insula-de-rulouri-exterioare.ro şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Insula-de-rulouri-exterioare.ro. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Insula-de-rulouri-exterioare.ro  sau aduc un prejudiciu imaginii Insula-de-rulouri-exterioare.ro, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. Preţurile serviciilor sunt însoţite de anumite specificaţii. În cazul în care utilizatorul are nevoie de servicii cu alte specificaţii, Insula-de-rulouri-exterioare.ro poate solicita sau nu un preţ diferit decât cel afişat pe acest site.
 5. Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Insula-de-rulouri-exterioare.ro.
 6. Insula-de-rulouri-exterioare.ro are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 7. Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 8. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 9. Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Insula-de-rulouri-exterioare.ro.
 10. Preţurile afişate pe https://www.insula-de-rulouri-exterioare.ro sunt afişate în LEI si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea,Insula-de-rulouri-exterioare.ro işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 11. Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu poate garanta că mesajele trimise catre Insula-de-rulouri-exterioare.ro vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 12. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 13. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. Insula-de-rulouri-exterioare.ro nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Insula-de-rulouri-exterioare.ro .
 14. Denumirea Insula-de-rulouri-exterioare.ro este marcă înregistrată al Insula-de-rulouri-exterioare.ro Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Insula-de-rulouri-exterioare.ro este strict interzisă.

Intra aici sa devii unul dintre CLIENTII FERICITI!

Aveti in continuare disponibile ambele variante: veniti la noi in magazin sau  sau venim noi cu mostre la dvs. acasa/firma/birou. Facem masuratori la domiciliul clientului(venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-7 zile montam.

Tel/Whatsapp: 0759800400(Adriana), 0759800300 (Gina), 0747022709 (Daniela).  E-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND